MORGAN DRAGSTEDT

VD/KALKYL

Den av grundarna som fortfarande hänger i. Morgan har med all sin erfarenhet lärt sig att det som håller över tid är kvalité och detta passar väldigt bra tillsammans med hans brinnande intresse för murhantverket. I dagsläget jobbar Morgan mestadels med kalkyler men hade han själv fått välja så hade det staplats sten ute på ställningarna.

BJÖRN ANDERSSON

KALKYL

Björn började jobba på Frillesås Mur & Puts redan under sin högstadietid och efter gymnasiet blev han anställd som murarlärling. Efter några år valde Björn att utbilda sig till byggnadsingenjör och flyttade efter detta in på kontoret så man kan säga att han har sett allt FMP erbjuder från bruksblandning till fakturering under sina 20 år. Björn brukar sammanfatta sin arbetsuppgift med ”allt som har med en dator att göra” vilket numera är ganska mycket inom byggsvängen. Björns motto är att nöjda kunder är reklam som inte kan köpas för pengar!

DENNY LINNÉ

ARBETSLEDARE

Denny har jobbat på FMP sedan 2016 men alltid varit i närheten, mestadels som ÅF-säljare inom mur och puts. Denny är själv murare i grunden och toppar detta med kunskapen från säljledet och med dessa erfarenheter kan man säga att Dennys materialkunskap trumfas av väldigt få. Denny ser till att även era mest komplicerade projekt flyter på smidigt.

 

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida