Våra murarbeten

Vi gör olika typer av murarbeten på allt från mindre villor till riktigt stora fastigheter. Vi murar bland annat fasader, väggar och grunder med specialkunskaper inom tegelfasader.

Murning av tegelfasader, väggar och husgrunder

Vi gör både mindre och större murarbeten åt kunder runt om i Halland. Vi gör entreprenadarbeten åt andra byggföretag, arbeten åt bostadsrättsföreningar samt hemma hos privatpersoner. Det är arbeten inom både nybyggnationer och renoveringar.

Vi har en specialkompetens inom murning av tegelfasader med helt nya fasader och renoveringar av fasader, men murar även allt från blockväggar och husstommar till husgrunder, ytterväggar och innerväggar.

Tegelfasader som håller med tiden

Att bygga en fasad i tegel är något som ibland förknippas med högre kostnader än andra typer av material, men faktum är att murandet av en tegelfasad lönar sig med tiden.

Tegel bränns i ugnar med riktigt höga temperaturer vilket påverkar teglets utseende och gör att varje tegelsten får ett unikt och vackert utseende. Samtidigt gör värmen teglet till ett material som håller med tiden. Läs mer om teglets hållbarhet

Underhållet på en tegelfasad är minimalt medan exempelvis en fasad av trä kräver underhåll och ommålning cirka vart tionde år.

Kontakta oss för ditt murarbete

Kontakta oss om du ska göra någon typ av murning och vill veta mer om våra tjänster inom murarbeten. Se även våra tidigare murarbeten bland våra referenser

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen