Om oss

Lång erfarenhet av mur och puts

Frillesås Mur & Puts är ett företag som gör mur- och putsarbeten inom allt från fasadrenovering och utbyte av fasadtegel till större nybyggnationer från grunden. Våra kunder finns i hela Halland från Kungsbacka i norr till Halmstad i söder, men även en del i Göteborg med omnejd.

Många år av tillväxt och utveckling 

Frillesås Mur & Puts grundades 1989 då tre kompanjoner slog sig samman och startade företaget. Sedan 1995 har verksamheten sedan drivits i egen regi av en av grundarna, Morgan Dragstedt. Från den första början hade vi tre anställda, men perioder med tillväxt gjorde att fler kunde anställas med åren som gick.

Idag är vi hos Frillesås Mur & Puts cirka 30 anställda med olika typer av kompetens inom mur och puts. Viktigt för oss när vi gör våra jobb är att utföra ett gediget arbete så att våra kunder känner sig trygga. Läs mer om vår historia eller vår vision

Se våra referenser inom mur och puts

Läs gärna mer om vilka jobb som vi erbjuder inom mur och puts eller ta dig en titt på våra tidigare jobb vid sidan referenser

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida
Jobba Hos Oss Fasadgruppen