Vår vision inför framtiden

Vi har i snart 30 år murat och putsat runt om i hela Halland och Göteborgsområdet. Viktigt för oss har alltid varit att vara ett seriöst företag som våra kunder känner sig trygga med. Med åren har vi vuxit och gått framåt, men denna grundsyn har alltid bestått. 

Traditionell mur och puts under utveckling

Murning och putsning är ett hantverk med en lång historia. Det traditionella hantverket består, men under de senaste årtiondena har tekniken gått framåt och det material vi arbetar med har utvecklats.

Vi jobbar alltså i en bransch som utvecklas och går framåt och vår förhoppning och vårt mål är att även själva fortsätta att utvecklas, men samtidigt vill vi även fortsätta vara den stabila och seriösa aktör på marknaden som vi har varit under de senaste snart 30 åren.

Kontakta oss för mur- och putsarbeten

Läs mer om våra tjänster inom mur och puts eller kontakta oss så tar vi ett samtal om dina önskemål kring mur- och putsarbeten. Se även gärna våra tidigare jobb vid våra referenser.

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida