Glöm inte rotavdraget för mur och puts

Att utföra en renovering elller byggnation av en fasad, en mur, en vägg eller något annat inom mur och puts är en investering och det kan därför vara bra att veta att det går att spara pengar genom att använda sig av rotavdraget vid vissa av våra arbeten.

Avdrag för vissa mur- och putsarbeten

Som privatperson kan du som ska renovera eller göra en tillbyggnad vid vissa jobb använda dig av rotavdraget. Det gäller på sådana arbeten som utförs i anslutning till ditt hus. Om du vill renovera en fasad eller bygga till en mur som är ansluten till ditt hus kan du alltså använda dig av rotavdraget.

Rotavdraget kan även användas på flera olika typer av arbeten samtidigt. Det kan därför vara gynnsamt att använda avdraget vid omfattande renoveringar.

Kontakta oss för rotjobb inom mur och puts

Är du osäker på om du kan använda dig av rotavdrag till det mur- och putsarbete som du anlitar oss för? Fråga oss gärna så berättar vi mer om vad som gäller. Kontakta oss

Läs även mer om vilka tjänster som vi erbjuder inom mur- och putsarbeten. Läs mer

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida