Planera ditt mur- och putsarbete i tid

Att i tid planera det jobb som man vill ha utfört inom mur och puts har flera fördelar. Bland annat kan det i slutänden bli billigare.

Enklare och billigare med planerade murarbeten

Eftersom de flesta mur- och putsarbeten utomhus utförs under våren och sommaren när temperaturerna och vädret är mer gynsamt blir säsongen relativt kort.

Att höra av sig till oss i tid när du som privatperson vill anlita oss för mur- och putsarbeten är därför något som vi rekommenderar. Det är svårt för oss att långt i förväg planera att vi ska komma hem till dig en specifik dag, men vi kan tillsammans ändå bestämma under vilken tidsperiod som arbetet ska göras.

Vi rekommenderar även att du planerar ungefär hur du vill att slutresultatet ska se ut. Exempelvis hus hög en mur ska vara och vilken tjocklek den ska ha. Sådana förberedelser förkortar arbetstiden, gör det enklare för oss och kan göra arbetet billigare.

Hör gärna av dig

Kontakta oss för renoveringar och byggnationer inom mur och puts.

Ta även gärna en titt på våra skötselråd för fasader eller några av de tidigare jobb som vi har gjort inom mur och puts bland våra referenser.

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida